Meters

Afstandmeters

Afstandmeters

Vochtmeters

Vochtmeters

Voltpennen

Voltpennen

Bij alle werkzaamheden is het van belang nauwkeurig te werken. Nauwkeurig werken begint bij het exact weten van de meetwaarde. Dankzij het meetgereedschap van tegenwoordig is dit makkelijker dan ooit te voren.

Meters 
Zoals er verschillende waarden te meten zijn, zo zijn er ook verschillende soorten meters. Hierbij kunt u denken aan afstandsmeters, vochtmeters en voltpennen.


  • Afstandsmeters
Afstandsmeters zijn ideaal voor het meten van afstanden en hoogtes, dankzij de laserstraal is de meter tot op de milimeter nauwkeurig. Dit kleine apparaat is gemakkelijk overal mee naar toe te nemen.

  • Vochtmeters
Een vochtmeter wordt gebruikt om te meten hoeveel vocht een materiaal heeft opgenomen. De vochtmeter zendt radiogolven uit, die worden beinvloedt door het vocht in het materiaal. Hoe meer vocht het materiaal bevat hoe meer de radiogolven worden beinvloed.

  • Voltpennen 
Voltpennen worden gebruikt om de spanning in stopcontacten, fittingen schakelaars, bedrading en snoeren te detecteren. Een LED lichtje begint te branden indien de spanning gedetecteerd wordt.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x